Calculator credite nevoi personale

Calculator credite nevoi personale

NOU! Credite Nevoi Personale Rapide intre 5.000 si 100.000 RON

Credite de nevoi personale cu valori intre 5.000 si 100.000 Ron, se pot obtine acum rapid si simplu,in momentul in care ai nevoie de un credit, indiferent de destinatia lui, prin CashExpres. Creditele sunt acordate de Garanti Credite de Consum.

Poti uita de procedurile bancare greoaie pentru ca, creditele vin la tine cu viteza maxima si in forma de care tu ai nevoie.

Creditele de nevoi personale CashExpres se obtin:

Simplu – Nu ai batai de cap cu zeci de cate de semnat si termeni pe care nu ii intelegi.

Comod – Stim cat de mult iti displac cozile interminabile. Cu CashExpres e asa de usor sa iei credit cum iti e sa stai de vorba cu un amic.

Rapid – Toate aplicatiile, fara exceptie, au un raspuns in 24 de ore. Astfel, acordarea creditului demareaza aproape instant si tu te poti apuca de treaba.
Ce alte avantaje mai au creditele de nevoi personale CashExpres?
1. Sunt credite fara garantii si fara avans,cu o procedura simpla de aplicare online.

2. Toate creditele de nevoi personale au o perioada de creditare intre 1 si 5 ani maxim. Rata este fixa pe toata perioada creditului si nu este influentata de fluctuatiile cursului de schimb (Creditele sunt acordate in lei) si nici de cele ale dobanzii (aceasta fiind fixa).

3. Daca venitul realizat de tine nu e suficient, il poti cumula cu cel al unui co-platitor.Mai mult, poti opta si pentru o asigurare care sa te protejeze in caz de somaj sau invaliditate.

4. Nu exista o limitare pentru destinatia creditului, adica poate fi folosit pentru nevoile stabilite de tine.

Alege Creditul Potrivit

Ce documente trebuie sa pregatesti?

Pentru Angajati:

Copie act de identitate
Ultima factura de utilitati
Adeverinta de venit sau ultimii 3 fluturasi de salariu
Declaratie venituri anul anterior

Pentru Pensionari:

Copie act de identitate
Ultima factura de utilitati
Cel mai recent talon de pensie
Decizia de pensionare

Conditii de eligibilitate
Pentru Persoana Fizica Autorizata:

Copie act de identitate
Ultima factura de utilitati
Adeverinta de venit
Decizia finala de impunere pe ultimul an
Autorizatia de libera practica
Certificat de inregistrare fiscala
Copie dupa registrele de incasari si plati pe ultimele 3 luni

Click pe bannerul de mai jos si aplica online pentru credite de nevoi personale CashExpres!

cashexpres.ro

Be the first to comment - What do you think?
Posted by admin - 10 iunie 2014 at 14:30

Categories: Acces rapid la imprumut, Calculator credite nevoi personale, Credite nevoi personale   Tags:

Vrei un credit rapid?

Un credit rapid iti ofera posibilitatea contractarii unor sume mici in maxim 48 de ore,  printr-un serviciu optional de gestionare a creditului direct la domiciliu  , fara  giranti sau garantii materiale.Pentru a intra in posesia unui astfel de credit rapid,  solicitantul trebuie sa faca dovada ca locuieste la adresa din buletin si dovada unui venit constant. Pentru aceasta sunt acceptate fluturas de salariu, cupon de pensie, adeverinta de venit sau orice alt document prin care se poate dovedi un venit stabil.

De ce un credit rapid poate constitui o alternativa la creditul de consum?Pentru ca  in cea mai mare masura  avantajele acestuia sunt tocmai cele de care au nevoie consumatorii:

1. Proceduri flexibile (comunicare prin e-mail, telefon, curier, deplasare la domiciliu)

2. Conditii de eligibilitate relaxate

3. Birocratie redusa

4. Acordare rapida

5. Rate fixe

Pentru a calcula ratele unui credit rapid, acceseaza bannerul de mai jos si se va deschide formularul de aplicatie online.Aici, dupa completarea tuturor campurilor, puteti trimite aplicatia care va ajunge la consultantii Provident.In cel mai scurt timp posibil veti fi contact de un reprezentant pentru a va face un prescorring.

Mentionam faptul ca aceasta aplicatie nu va obliga in nici un fel pe mai departe, fiind insa cea mai eficienta modalitate de a intra in contact cu reprezentantii Provident din zona dumneavoastra.


Provident Romania - Premium

7 comments - What do you think?
Posted by admin - 29 iunie 2011 at 8:11

Categories: Calculator credite nevoi personale, Credite nevoi personale   Tags: , , ,

Desi sunt coplesiti de datorii, romanii sunt in continuare interesati de credite

Un procent de circa 74% dintre românii cu salarii de 150 – 700 de euro sunt interesaţi să acceseze credite de nevoi personale fără ipotecă, potrivit unui sondaj online desfăşurat în perioada 10 august – 9 noiembrie 2010, prin intermediul infoStatistici.ro, preluat de Agerpres.
De asemenea, 23% dintre potenţialii clienţi cu venituri de 700 – 1.500 de euro ar accesa un împrumut de nevoi personale cu ipotecă, iar 19% dintre solicitanţii cu salarii de peste 1.500 de euro ar face un credit ipotecar.
Sondajul a centralizat intenţiile formulate de 1.502 subiecti în ultimele trei luni, participare concretizată în 9.539 selecţii de produse bancare.
Procentajul celor cu salarii mai mari de 700 de euro creşte în cazul creditelor pentru care băncile cer garanţii, după cum arată rezultatele chestionarului. Astfel, 63% dintre subiectii cu salarii mai mici de 700 de euro au optat pentru creditul de nevoi personale cu ipotecă, faţă de 23% dintre românii cu venituri de 700 – 1.500 de euro, respectiv 14% dintre cei cu peste 1.500 de euro.
Situaţia este asemănătoare şi în cazul creditelor ipotecare. 64% dintre potenţialii clienţi cu venituri de 150 – 700 de euro ar face un asemenea împrumut, comparativ cu 17% – la categoria 700 – 1.500 euro şi 19% – la categoria de peste 1.500 de euro.
“Aceşti clienţi sunt şi cei care, cel mai probabil, au deja în derulare unul sau mai multe produse de creditare şi caută să îşi reducă costurile prin refinanţare”, a declarat Alina Moşneagu, analist financiar în cadrul reţelei www.infoBancare.ro.
Pentru credit rapid click aici:


Be the first to comment - What do you think?
Posted by admin - 16 noiembrie 2010 at 20:27

Categories: Calculator credite nevoi personale, Credite nevoi personale   Tags: , ,

Calculator credite nevoi personale online

Sunt foarte multe site-uri pe internet, mai mult sau mai putin oficiale, care au un instrument interactiv ce te poate ajuta sa calculezi diferite elemente ale unui potential credit, in functie de conditiile tale actuale de venit.
Zeci de mii de utilizatori de internet, acceseaza zilnic astfel de instrumente, care calculeaza credite de nevoi personale, cu rezultate mai mult sau mai putin apropiate de realitate. De exemplu, conform unui comunicat transmis de biroul de presa al uneia din cele mai importante banci din Romania la inceputul anului, simulatorul online de credite si depozite al bancii a fost accesat de peste 10.000 de ori intr-o singura luna.

Acest calculator credite nevoi personale cere date minime pe baza carora calculeaza instantaneu suma maxima pe care o poti imprumuta de la una sau mai multe banci, precum si ratele lunare pe care le vei plati pentru o anumita perioada de creditare.

Cum functioneaza acesta?

Acest calculator de credite este un instrument online interactiv care functioneaza pe baza unor functii matematice cu mai multe variabile. Practic, utilizatorul introduce date despre situatia lui financiara (venitul lunar, suma totala a ratelor pe care le plateste deja, perioada de rambursare a creditului, moneda in care se va face imprumutul, suma pe care o poate depune drept avans), sistemul detinand deja informatii despre dobanzile si comisioanele practicate pentru tipul de credit ce urmeaza a fi calculat.Iata cum printr-o simpla apasare de buton, poti afla ce suma maxima poti imprumuta si care va fi valoarea aproximativa a ratelor lunare pe care le vei avea de platit.
Totusi acest calculator, ofera insa doar un calcul estimativ. El e de mare ajutor pentru a te ajuta sa te orientezi, deoarece calculeaza sume aproximative, fara a lua in calcul insa multe alte detalii pe care un specialist in credite de nevoi personale ti le va solicita inainte de a-ti face o oferta personalizata. Calculatoarele de credit pe care le gasesti fie pe site-urile oficiale ale bancilor, fie pe portaluri despre credite te pot ajuta sa calculezi credite ipotecare, de nevoi personale, credite auto si de refinantare.
Calculator credite nevoi personale online te ajuta sa iti faci o idee generala despre sumele maxime pe care le poti imprumuta de la banca si despre ratele lunare aproximative pe care le vei avea de platit.

Pentru un prim pas, incearca acum calculator credite de nevoi personale. Este unul dintre cele mai eficiente calculatoare online din Romania, deoarece calculeaza instantaneu mai multe variabile in acelasi timp:

Provident Romania - Premium


Posted by admin - 20 octombrie 2010 at 6:15

Categories: Calculator credite nevoi personale, Credite nevoi personale   Tags: , ,

Ar putea să îţi placă şi:close